03 jul 2015 13:07

06 jul 2015 07:59

Invigningen blev en succékväll

Den bästa festivaltorsdagen hittills! Så summerar Törebodas festivalledning invigningskvällen 2015.

Enligt arrangörerna lockade kvällens konserter och kringevenemang cirka 13 000 besökare.

”Fantastiskt väder, fantastiska artistuppträdanden och en fantastisk publik. Twisted Sisters show imponerade stort och samtliga artisterna var grymt nöjda med festivalen”, skriver festivalen på sin Facebooksida.

Nytt för i kväll är att tomma pet-flaskor får tas in på festivalområdet. Liksom igår kommer det finnas gratis vatten att fylla på med på flera ställen på området.Artistfältet på fredagskvällen rymmer bland andra Jill Johnson, Tomas Ledin (med hemlig gäst), Creedence Tribute och DJ Tungevaag & Raban.

Enligt arrangörerna lockade kvällens konserter och kringevenemang cirka 13 000 besökare.

”Fantastiskt väder, fantastiska artistuppträdanden och en fantastisk publik. Twisted Sisters show imponerade stort och samtliga artisterna var grymt nöjda med festivalen”, skriver festivalen på sin Facebooksida.

Nytt för i kväll är att tomma pet-flaskor får tas in på festivalområdet. Liksom igår kommer det finnas gratis vatten att fylla på med på flera ställen på området.Artistfältet på fredagskvällen rymmer bland andra Jill Johnson, Tomas Ledin (med hemlig gäst), Creedence Tribute och DJ Tungevaag & Raban.

  • Jenny Allvin