19 jun 2015 16:53

19 jun 2015 16:53

Glatt firande i regnet

TÖREBODA

Det var dans runt midsommarstänger på flera platser i kommunen i fredags. I Töreboda inbjöds såväl campinggästerna som andra till campingen vid Göta kanal. Där stod Peder Sveder redo med dragspelet och förutom ringdans runt stången blev det tipspromenad och lite barnaktiviteter. Göte och Göta grävlings medverkan var populär.

De mörka molnen hopade sig och många hade paraplyer med sig.

– Vädret kunde ha varit bättre, sa camparen Staffan Andersson som sällade sig till publikskaran med lilla vovven Bamse.

– Men det är en trevlig plats. Vi brukar åka hit ett par gånger per år.

Det var dans runt midsommarstänger på flera platser i kommunen i fredags. I Töreboda inbjöds såväl campinggästerna som andra till campingen vid Göta kanal. Där stod Peder Sveder redo med dragspelet och förutom ringdans runt stången blev det tipspromenad och lite barnaktiviteter. Göte och Göta grävlings medverkan var populär.

De mörka molnen hopade sig och många hade paraplyer med sig.

– Vädret kunde ha varit bättre, sa camparen Staffan Andersson som sällade sig till publikskaran med lilla vovven Bamse.

– Men det är en trevlig plats. Vi brukar åka hit ett par gånger per år.

  • Jenny Allvin