11 jun 2015 09:57

11 jun 2015 09:57

Över 200 fordon i soligt Hajstorp

HAJSTORP

I ett soligt Hajstorp var det på onsdagskvällen dags för sommarens andra veteranfordonsträff. Nytt för i år är att arrangörerna håller koll på antalet bilar med hjälp av en elektronisk räknare. Men den krånglade under kvällen så exakt hur många ekipage som parkerade vid kanalen är oklart. Göran Johansson i arrangörsstaben säger att det i alla fall var en bra bit över 200.

Totalt ordnas sex stycken veteranfordonsträffar i Hajstorp i sommar. Det är främst bilar men även motorcyklar, mopeder och en och annan traktor som rullar in i kanalidyllen dessa onsdagskvällar. Alla veteranfordon är välkomna.

I ett soligt Hajstorp var det på onsdagskvällen dags för sommarens andra veteranfordonsträff. Nytt för i år är att arrangörerna håller koll på antalet bilar med hjälp av en elektronisk räknare. Men den krånglade under kvällen så exakt hur många ekipage som parkerade vid kanalen är oklart. Göran Johansson i arrangörsstaben säger att det i alla fall var en bra bit över 200.

Totalt ordnas sex stycken veteranfordonsträffar i Hajstorp i sommar. Det är främst bilar men även motorcyklar, mopeder och en och annan traktor som rullar in i kanalidyllen dessa onsdagskvällar. Alla veteranfordon är välkomna.

  • Jenny Allvin