05 jun 2015 09:49

05 jun 2015 09:49

Mamma lät körkortslös son köra

ÄLGARÅS

Vid 02.25 natten mot fredagen stoppade polisen en bilförare på länsväg 200 i Björkulla.

Förare var en 28-årig man som saknade körkort, vilket gör att han misstänks för grov olovlig körning. Bredvid honom satt hans 63-åriga mor som lät sonen köra trots att hon visste att han saknade körkort. Hon misstänks nu för tillåtande av grov olovlig körning.

Båda personerna är kända av polisen sedan tidigare.

Vid 02.25 natten mot fredagen stoppade polisen en bilförare på länsväg 200 i Björkulla.

Förare var en 28-årig man som saknade körkort, vilket gör att han misstänks för grov olovlig körning. Bredvid honom satt hans 63-åriga mor som lät sonen köra trots att hon visste att han saknade körkort. Hon misstänks nu för tillåtande av grov olovlig körning.

Båda personerna är kända av polisen sedan tidigare.