02 jun 2015 05:00

02 jun 2015 05:00

Blågult firande på golfbanan

Årets nationaldagsfirande i Töreboda kommun inleds med en golftävling. Platsen för festligheterna är Töreboda golfklubbs anläggning i Månsarud.

Som vanligt när Töreboda kommun firar Sveriges nationaldag medverkar musikkåren och drillflickorna. Det blir marsch med dem, efter avverkad golftävling och invigning av renoverade hål 10 på golfbanan.

Vid restaurangens baksida väntar sedan högtidstal av den numera rikskända entreprenören Mia Gustavsson från Älgarås. Hon var med i tv-programmet Draknästet med sin overall framtagen för bland annat ladugårdssysslor.

Kommunen delar ut tre kultur- och fritidsstipendier och så blir det prisutdelning i 50-årstävlingen i golf som dagen börjat med. Allt avslutas med en naturpromenad och deltagarna kan prova att putta och chippa.

Som vanligt när Töreboda kommun firar Sveriges nationaldag medverkar musikkåren och drillflickorna. Det blir marsch med dem, efter avverkad golftävling och invigning av renoverade hål 10 på golfbanan.

Vid restaurangens baksida väntar sedan högtidstal av den numera rikskända entreprenören Mia Gustavsson från Älgarås. Hon var med i tv-programmet Draknästet med sin overall framtagen för bland annat ladugårdssysslor.

Kommunen delar ut tre kultur- och fritidsstipendier och så blir det prisutdelning i 50-årstävlingen i golf som dagen börjat med. Allt avslutas med en naturpromenad och deltagarna kan prova att putta och chippa.

  • Jenny Allvin