28 maj 2015 13:20

28 maj 2015 13:20

Nu kan alla följa Målar-Jennys VM-träning

TÖREBODA

Spänningen stiger inför Måleri-VM i Brasilien om drygt två månader. Nu växlar Måleribranschens Yrkesnämnd upp tempot och låter tittarna följa det svenska VM-hoppet Jenny Albertssons uppladdning i webb-tv.

Denna vecka var det premiär för första avsnittet av Världens bästa målare. I den nya serien får tittarna följa 20-åriga Jenny Albertsson från Töreboda på hennes väg mot VM. I augusti ska Jenny representera och försvara de svenska färgerna, som utgör en del av den internationella tävlingen i yrkesskicklighet, Worldskills.

Jenny Albertsson jobbar till vardags på Jocke Ohlssons Måleri i Töreboda. Parallellt med arbetet pågår just nu intensiv träning inför de olika tävlingsmoment hon måste bemästra för att ta medalj i VM.

Denna vecka var det premiär för första avsnittet av Världens bästa målare. I den nya serien får tittarna följa 20-åriga Jenny Albertsson från Töreboda på hennes väg mot VM. I augusti ska Jenny representera och försvara de svenska färgerna, som utgör en del av den internationella tävlingen i yrkesskicklighet, Worldskills.

Jenny Albertsson jobbar till vardags på Jocke Ohlssons Måleri i Töreboda. Parallellt med arbetet pågår just nu intensiv träning inför de olika tävlingsmoment hon måste bemästra för att ta medalj i VM.