16 maj 2015 10:43

16 maj 2015 10:43

Kvinna dödshotad av 25-åring

TÖREBODA

En 25-årig man har åtalats vid Skaraborgs tingsrätt för olaga hot. Den 11 april träffade han en 23-årig kvinna på Skolgatan i Töreboda.

Enligt stämningsansökan har han hotat henne med att slå in pannbenet och ha ihjäl henne. Hotet var av sådan karaktär att kvinnan förväntades känna allvarlig rädsla för sin och sin dotters personliga säkerhet. 25-åringen förnekar brott.

En 25-årig man har åtalats vid Skaraborgs tingsrätt för olaga hot. Den 11 april träffade han en 23-årig kvinna på Skolgatan i Töreboda.

Enligt stämningsansökan har han hotat henne med att slå in pannbenet och ha ihjäl henne. Hotet var av sådan karaktär att kvinnan förväntades känna allvarlig rädsla för sin och sin dotters personliga säkerhet. 25-åringen förnekar brott.