11 apr 2015 10:07

11 apr 2015 10:07

Försökte fly från polisen i stulen bil

En polispatrull noterade en bil som anmäldes stulen den 21 mars på en väg utanför Töreboda vid fyratiden på lördagsmorgonen.

De följde efter men de två männen i bilen försökte köra ifrån dem genom att åka in på småvägar i skogen. Men vid Sevestorp tog det stopp. Männen i den stulna bilen, födda 1988 och 1984, lämnade bilen för att fly till fots. Polisen kunde dock omgående gripa en av dem och något senare också den andre. De fördes till polisstationen och de är misstänkta för bilstöld samt narkotikabrott.

De följde efter men de två männen i bilen försökte köra ifrån dem genom att åka in på småvägar i skogen. Men vid Sevestorp tog det stopp. Männen i den stulna bilen, födda 1988 och 1984, lämnade bilen för att fly till fots. Polisen kunde dock omgående gripa en av dem och något senare också den andre. De fördes till polisstationen och de är misstänkta för bilstöld samt narkotikabrott.