04 apr 2015 10:14

06 apr 2015 13:53

Polis skadad i Töreboda

TÖREBODA

En polisman skadades lätt vid ett ingripande i Töreboda på fredagskvällen mot en 57-årig man. Han misstänks för att tidigare på dagen ha stulit kött i en butik i Mariestad.

I Töreboda påträffade polispatrullen mannen i en bil. Mannen ville inte frivilligt omhändertas av polisen utan försökte köra iväg. I samband med detta ska en av poliserna ha klämts mot polisbilen uppger Åke Pihlblad, inre befäl vis Skövdepolisen.

Polismannen fick skador, men behövde inte uppsöka vård akut.

57-åringen misstänks bland annat för våld mot tjänsteman.

I Töreboda påträffade polispatrullen mannen i en bil. Mannen ville inte frivilligt omhändertas av polisen utan försökte köra iväg. I samband med detta ska en av poliserna ha klämts mot polisbilen uppger Åke Pihlblad, inre befäl vis Skövdepolisen.

Polismannen fick skador, men behövde inte uppsöka vård akut.

57-åringen misstänks bland annat för våld mot tjänsteman.