21 mar 2015 18:01

21 mar 2015 18:05

Lägenhet totalt utbränd

Vid 17-tiden på lördagseftermiddagen larmades räddningstjänsten till ett flerfamiljshus i på Kårtorpsgatan Töreboda.

När räddningstjänsten kom till platsen var en lägenhet totalt utbränd, men släckningsarbetet räddade ytterligare lägenheter från att drabbas. Röken från den eldhärjade lägenheten spred sig dock både till omkringliggande lägenheter och ut i trapphuset.

Vad som orsakat branden var under lördagseftermiddagen oklart.

Vid 17-tiden på lördagseftermiddagen larmades räddningstjänsten till ett flerfamiljshus i på Kårtorpsgatan Töreboda.

När räddningstjänsten kom till platsen var en lägenhet totalt utbränd, men släckningsarbetet räddade ytterligare lägenheter från att drabbas. Röken från den eldhärjade lägenheten spred sig dock både till omkringliggande lägenheter och ut i trapphuset.

Vad som orsakat branden var under lördagseftermiddagen oklart.