18 mar 2015 13:51

18 mar 2015 17:05

Stopp i trafiken efter olycka

UPPDATERAD (14.13) Två personbilar kolliderade vid 13.45 under onsdagen på länsväg 200 mellan Töreboda och Hova.

Enligt uppgift ska en äldre kvinna kommit från Törebodahållet i sin bil och av okänd anledning hamnat på fel sida vägen. Kvinnan klagade över ont i revbenen. I den andra bilen satt tre personer. Ingen av de fyra ska vara allvarligt skadad.

Olyckan skedde i närheten av Älgarås och orsakade stopp i trafiken.

Enligt uppgift ska en äldre kvinna kommit från Törebodahållet i sin bil och av okänd anledning hamnat på fel sida vägen. Kvinnan klagade över ont i revbenen. I den andra bilen satt tre personer. Ingen av de fyra ska vara allvarligt skadad.

Olyckan skedde i närheten av Älgarås och orsakade stopp i trafiken.

Till händelsekartan