10 mar 2015 10:54

10 mar 2015 10:54

Sångfågel gör återbesök

MOHOLM

På återbesök i Moholmstrakten kommer den folkkära artisten och sångfågeln Sara Lindh. Sist var det Abberuds skola, nu på torsdag är det Tingsholms värdshus.

 

Även denna gång bjuder Sara Lindh på programmet ”Telegram från ett längtande hjärta”. Det blir en varierad timme med Sara och hennes tolkningar och i vissa fall egna översättningar av Dolly Parton, Pär Lagerqvist, Evert Taube, Karin Boye och flera kända artister och poeter. Med sig har hon den ackompanjerande pianisten Niklas Fransson. Medarrangör är Moholms samhällsförening.

 

Även denna gång bjuder Sara Lindh på programmet ”Telegram från ett längtande hjärta”. Det blir en varierad timme med Sara och hennes tolkningar och i vissa fall egna översättningar av Dolly Parton, Pär Lagerqvist, Evert Taube, Karin Boye och flera kända artister och poeter. Med sig har hon den ackompanjerande pianisten Niklas Fransson. Medarrangör är Moholms samhällsförening.