12 feb 2015 16:55

12 feb 2015 18:50

Undersökning på brandplats läggs ner

HAJSTORP

Polisen kommer inte att göra någon teknisk undersökning av brandplatsen vid ungdomshemmet utanför Hajstorp. Däremot fortsätter man att hålla förhör.

Ärendet rubriceras fortfarande som mordbrand. Det var strax efter midnatt natten till måndagen som det brann i en ladugård på fastigheten. Elden var begränsad till en höbal, en trappa och en vägg och kunde släckas innan den spreds vidare. Byggnaden kunde räddas.

Polisen kommer inte att göra någon teknisk undersökning av brandplatsen vid ungdomshemmet utanför Hajstorp. Däremot fortsätter man att hålla förhör.

Ärendet rubriceras fortfarande som mordbrand. Det var strax efter midnatt natten till måndagen som det brann i en ladugård på fastigheten. Elden var begränsad till en höbal, en trappa och en vägg och kunde släckas innan den spreds vidare. Byggnaden kunde räddas.