12 feb 2015 15:00

12 feb 2015 15:00

Godsaker till ord och visor när kyrkan bjuder in

Nästa lördag är det tebjudning hos Svenska kyrkan. Till godsakerna vankas en musikföreläsning.

Prästen och författaren Olle Carlsson aktuell med boken ”Just idag – 365 tankar för sinnesro” och artisten Toni Holgersson med hans senaste kritikerrosade album ”Sentimentalsjukhuset” har känt varandra i 25 år. Båda har brottats med missbruk och hemlöshet men rest sig ur misären.

Nu är de ute på en turné tillsammans för att med ord och visor sprida ljus, hopp och värme. Med musikföreläsningen ”Sinnesro på sentimentalsjukhuset” vill de försöka vara en motkraft till samtidens materialism, prestation och perfektion.

Den 21 februari kommer de till Töreboda kyrka. Samtidigt anordnas ett Afternoon tea, där det serveras nybakade scones, cupcakes, marmelader, lemon curd och annat gott som hör till.

Prästen och författaren Olle Carlsson aktuell med boken ”Just idag – 365 tankar för sinnesro” och artisten Toni Holgersson med hans senaste kritikerrosade album ”Sentimentalsjukhuset” har känt varandra i 25 år. Båda har brottats med missbruk och hemlöshet men rest sig ur misären.

Nu är de ute på en turné tillsammans för att med ord och visor sprida ljus, hopp och värme. Med musikföreläsningen ”Sinnesro på sentimentalsjukhuset” vill de försöka vara en motkraft till samtidens materialism, prestation och perfektion.

Den 21 februari kommer de till Töreboda kyrka. Samtidigt anordnas ett Afternoon tea, där det serveras nybakade scones, cupcakes, marmelader, lemon curd och annat gott som hör till.