29 jan 2015 19:36

02 feb 2015 11:02

Många rubriker om ploglimo

TÖREBODA

Nu har internationell press fått upp ögonen för Töreboda och den världsunika plogbilen – Håkan Anderssons limousin.

”A businessman in central Sweden is advertising what he claims is the world’s first Hummer limousine snowplough ...” skriver Thelocal.se, tidningen som har som nisch att erbjuda nyheter från Sverige på engelska. Ytterligare en rad engelskspråkiga nättidningar har snappat upp nyheten. Och journalisterna fortsätter att ringa till Törebodaföretagaren.

Nu har internationell press fått upp ögonen för Töreboda och den världsunika plogbilen – Håkan Anderssons limousin.

”A businessman in central Sweden is advertising what he claims is the world’s first Hummer limousine snowplough ...” skriver Thelocal.se, tidningen som har som nisch att erbjuda nyheter från Sverige på engelska. Ytterligare en rad engelskspråkiga nättidningar har snappat upp nyheten. Och journalisterna fortsätter att ringa till Törebodaföretagaren.