15 jan 2015 06:53

23 jan 2015 13:57

Drogad voltade med bilen

En man i 25-årsåldern från Mariestad misstänks för drograttfylleri och grov olovlig körning efter en trafikolycka vid Bällefors utanför Moholm under natten till torsdag. Bilen gick av vägen, länsväg 201, strax före midnatt och voltade ut på ett gärde.

Föraren skadade sig i huvudet och fick föras till sjukhus för omplåstring medan de två passagerare som var med vid olyckan klarade sig helskinnade.

Den misstänkte mannen är känd av Mariestadspolisen sedan tidigare.

En man i 25-årsåldern från Mariestad misstänks för drograttfylleri och grov olovlig körning efter en trafikolycka vid Bällefors utanför Moholm under natten till torsdag. Bilen gick av vägen, länsväg 201, strax före midnatt och voltade ut på ett gärde.

Föraren skadade sig i huvudet och fick föras till sjukhus för omplåstring medan de två passagerare som var med vid olyckan klarade sig helskinnade.

Den misstänkte mannen är känd av Mariestadspolisen sedan tidigare.