12 jan 2015 21:29

23 jan 2015 13:57

Ekumenisk vecka med gospelfinal

Det börjar med fika och avslutas med en gospelgung. På torsdag inleds den ekumeniska vecka i Töreboda kommun.

Först ut är Missionskyrkan med torgkaffet. På fredagskvällen blir det bön och bibelsamtal i Filadelfia, Älgarås och på lördag möte i Missionskyrkan, Töreboda, med frilansjournalisten Carolina Johansson. Hon talar om ”bråkdelen av en sekund”, att ändra sin livsinställning och att komma till tro.

På söndag är det mässa i Töreboda kyrka. Talare är Arne Silfver, Älgarås, och det blir sång av gruppen Adora från Salem i Moholm.

Böneveckan, vars tema i år är ”Ge mig något att dricka”, får en storslagen final i gospelkonserten i Töreboda kyrka lördagen den 24 januari, under ledning av Maria Johnson, Anton Glans och Rickard Taubner.

Först ut är Missionskyrkan med torgkaffet. På fredagskvällen blir det bön och bibelsamtal i Filadelfia, Älgarås och på lördag möte i Missionskyrkan, Töreboda, med frilansjournalisten Carolina Johansson. Hon talar om ”bråkdelen av en sekund”, att ändra sin livsinställning och att komma till tro.

På söndag är det mässa i Töreboda kyrka. Talare är Arne Silfver, Älgarås, och det blir sång av gruppen Adora från Salem i Moholm.

Böneveckan, vars tema i år är ”Ge mig något att dricka”, får en storslagen final i gospelkonserten i Töreboda kyrka lördagen den 24 januari, under ledning av Maria Johnson, Anton Glans och Rickard Taubner.

  • Jenny Allvin