01 jan 2015 16:04

23 jan 2015 13:57

Pappa anmäld för olaga hot

TÖREBODA

Polisen blev på nyårsaftonen kallad till ett bråk mellan två tonårsflickor som urartat. Vad bråket gällde framgår inte av polisens rapport, men det resulterade i att den ena flickans pappa kom till platsen, i centrala Töreboda, för att medla. Någon medling handlade det kanske inte om då det slutade med att han uttalade hot mot dotterns motpart.

När polispatrullen anlände hade stämningen lugnats ned, men en anmälan om olaga hot togs upp.

Polisen blev på nyårsaftonen kallad till ett bråk mellan två tonårsflickor som urartat. Vad bråket gällde framgår inte av polisens rapport, men det resulterade i att den ena flickans pappa kom till platsen, i centrala Töreboda, för att medla. Någon medling handlade det kanske inte om då det slutade med att han uttalade hot mot dotterns motpart.

När polispatrullen anlände hade stämningen lugnats ned, men en anmälan om olaga hot togs upp.