11 dec 2014 12:29

23 jan 2015 13:57

Musikkåren gästar Missionskyrkan

Töreboda musikkår inbjuder till sin årliga julkonsert i Missionskyrkan tredje söndagen i advent.

Det blir en omväxlande repertoar med mäktiga klanger omväxlande med stilla julmusik.

Linda Nilsson är solist i ”Himlen i min famn” och Henric Stöök är solist i ”O, store Gud”. Tillsammans sjunger de ”Pie Jesu” av Andrew Lloyd Webber. Dirigent är Ingmar Gustafsson. Pastor Erik Hallåsen håller en kort betraktelse och givetvis får besökarna sjunga med i några av advents- och julsångerna.

– Ett tips är – kom i god tid. Det brukar bli fullsatt, säger Arne Stöök i församlingen.

Det blir en omväxlande repertoar med mäktiga klanger omväxlande med stilla julmusik.

Linda Nilsson är solist i ”Himlen i min famn” och Henric Stöök är solist i ”O, store Gud”. Tillsammans sjunger de ”Pie Jesu” av Andrew Lloyd Webber. Dirigent är Ingmar Gustafsson. Pastor Erik Hallåsen håller en kort betraktelse och givetvis får besökarna sjunga med i några av advents- och julsångerna.

– Ett tips är – kom i god tid. Det brukar bli fullsatt, säger Arne Stöök i församlingen.