10 dec 2014 06:00

23 jan 2015 14:45

Toppbetyg av campingpatrull

"Vilken underbar för tidig julklapp"

Grattishälsningarna strömmar in till Töreboda camping och bad. Toppbetyget i ”campingkollen” blev en välkommen tidig julklapp.

I somras satte artisten Måns Zelmerlöw Töreboda camping på kartan då han mellanlandade där efter ett tågstopp på Västra stambanan. Nu uppmärksammas campingplatsen med ett tre sidor stort reportage i branschtidningen Husvagn och Camping, som också redovisar resultatet från sin oanmälda besiktning av anläggningen.

Hårt tryck

– Det är mycket som händer nu – jätteroligt med all uppmärksamhet. Vi är i startgroparna för en utökning av campingen. Och nästa år är det festival. Det ringer folk nästan varje dag och frågar om plats, säger Ulrika Larsson i receptionen.

Hon berättar att tidningens campingpatrull har poängsatt allt från skötsel till service med en poängskala upp till tio. För att få godkänt krävs minst fem poäng. Töreboda fick mellan åtta och tio poäng i de olika kriterierna vilket resulterade i ett diplom för toppbetyg. ”Fantastiskt välskött”, lyder omdömet.

– Vilken underbar för tidig julklapp, säger Ulrika Larsson, som har fått många grattishälsningar från trogna campinggäster.

I somras satte artisten Måns Zelmerlöw Töreboda camping på kartan då han mellanlandade där efter ett tågstopp på Västra stambanan. Nu uppmärksammas campingplatsen med ett tre sidor stort reportage i branschtidningen Husvagn och Camping, som också redovisar resultatet från sin oanmälda besiktning av anläggningen.

Hårt tryck

– Det är mycket som händer nu – jätteroligt med all uppmärksamhet. Vi är i startgroparna för en utökning av campingen. Och nästa år är det festival. Det ringer folk nästan varje dag och frågar om plats, säger Ulrika Larsson i receptionen.

Hon berättar att tidningens campingpatrull har poängsatt allt från skötsel till service med en poängskala upp till tio. För att få godkänt krävs minst fem poäng. Töreboda fick mellan åtta och tio poäng i de olika kriterierna vilket resulterade i ett diplom för toppbetyg. ”Fantastiskt välskött”, lyder omdömet.

– Vilken underbar för tidig julklapp, säger Ulrika Larsson, som har fått många grattishälsningar från trogna campinggäster.

  • Jenny Allvin