22 okt 2014 13:27

23 jan 2015 14:43

I juletid kommer Elisa till Töreboda

Elisa Lindström gästartist i julkonsert

För tolfte året i rad välkomnar Magnus Johansson och Marcos Ubeda till julkonserten I juletid. Tillsammans med årets gästartist Elisa Lindström vill de ge publiken en musikalisk julklapp. Töreboda kyrka är en av anhalterna på turnén.

Dansbandssångerskan från Töreboda är årets gästsoloartist i den omfattande turnén med en kavalkad av klassiska julsånger på repertoaren. Totalt blir det 52 konserter från Trelleborg i söder till Örnsköldsvik i norr. Den 19 december är det Törebodas tur. Då medverkar även Da Capo-kören.

Elisa Lindström har gjort sig känd genom att med sitt band Elisa's vinna tv-programmen Dansbandskampen 2010 och som soloartist vara med och ta hem segern i Körslaget 2013. Hon har även deltagit i Melodifestivalen 2014 och kom under våren ut med första soloskivan ”Leva”.

Som gästartist i årets I Juletid får hon nu visa upp hela sitt register, både som sångerska och musiker.

Ensemblens ständiga medlemmar Magnus Johansson och Marcos Ubeda har utmärkt sig under året i olika sammanhang. Magnus förknippas kanske mest med sommarturnén Diggiloo, och Marcos är kapellmästare i SVT:s Doobidoo.

Dansbandssångerskan från Töreboda är årets gästsoloartist i den omfattande turnén med en kavalkad av klassiska julsånger på repertoaren. Totalt blir det 52 konserter från Trelleborg i söder till Örnsköldsvik i norr. Den 19 december är det Törebodas tur. Då medverkar även Da Capo-kören.

Elisa Lindström har gjort sig känd genom att med sitt band Elisa's vinna tv-programmen Dansbandskampen 2010 och som soloartist vara med och ta hem segern i Körslaget 2013. Hon har även deltagit i Melodifestivalen 2014 och kom under våren ut med första soloskivan ”Leva”.

Som gästartist i årets I Juletid får hon nu visa upp hela sitt register, både som sångerska och musiker.

Ensemblens ständiga medlemmar Magnus Johansson och Marcos Ubeda har utmärkt sig under året i olika sammanhang. Magnus förknippas kanske mest med sommarturnén Diggiloo, och Marcos är kapellmästare i SVT:s Doobidoo.

  • Jenny Allvin