11 sep 2014 18:51

23 jan 2015 14:42

Idol-resan slut för Oliver

TÖREBODA

Oliver Knutsson från Töreboda har lämnat den tv-sända talangtävlingen Idol.

– Det var surt att åka ur. Men samtidigt har Idol inneburit att en massa andra saker har dykt upp i mitt liv. Det är ett plus att ha varit med och jag känner verkligen att jag har haft ett starkt stöd, säger han till MT.

– När en dörr stängs öppnas en ny, och genom Idol har så många dörrar öppnats.

Oliver Knutsson från Töreboda har lämnat den tv-sända talangtävlingen Idol.

– Det var surt att åka ur. Men samtidigt har Idol inneburit att en massa andra saker har dykt upp i mitt liv. Det är ett plus att ha varit med och jag känner verkligen att jag har haft ett starkt stöd, säger han till MT.

– När en dörr stängs öppnas en ny, och genom Idol har så många dörrar öppnats.