01 aug 2014 13:24

23 jan 2015 14:40

Colting i kanalen

Triathleten, VM-medaljören och hälsoprofilen Jonas Colting hade det tufft med vågorna i torsdagens etapp på sjön Viken. Desto lugnare blev det i dag i Göta kanal.

Jonas Colting startade från Tåtorp. MT var på plats liksom en liten skara nyfikna ortsbor och turister. Simmaren var vid gott mod, även om gårdagens strapatser har tagit på krafterna. I dag har han sällskap av en träningskompis på turen till Töreboda.

Ni kan läsa mer om simningen, och se ett bildspel från Tåtorp, på måndag.

Jonas Colting startade från Tåtorp. MT var på plats liksom en liten skara nyfikna ortsbor och turister. Simmaren var vid gott mod, även om gårdagens strapatser har tagit på krafterna. I dag har han sällskap av en träningskompis på turen till Töreboda.

Ni kan läsa mer om simningen, och se ett bildspel från Tåtorp, på måndag.

  • Jenny Allvin