30 jul 2014 19:00

23 jan 2015 14:40

Veteranfordon i parad vid kanalen

Hajstorp fylls just nu av veteranfordon av alla de slag. Främst bilar men också mopeder och motorcyklar och en och annan traktor tar plats i kvällssolen vid Göta kanal.

Besöksparkeringen på det stora gärdet vid Hajstorp är redan välfylld och på ”finparkeringarna” vid vattnet tar utställningen av veteranfordonen form. Folk badar, metar, minglar vid bilarna, äter glass vid kaféet och har picknick i gröngräset. Det är folkfest i Hajstorp.

MT återkommer med ett reportage i fredagstidningen.

Besöksparkeringen på det stora gärdet vid Hajstorp är redan välfylld och på ”finparkeringarna” vid vattnet tar utställningen av veteranfordonen form. Folk badar, metar, minglar vid bilarna, äter glass vid kaféet och har picknick i gröngräset. Det är folkfest i Hajstorp.

MT återkommer med ett reportage i fredagstidningen.

  • Jenny Allvin