14 jul 2014 07:37

23 jan 2015 14:39

Elisa blev Årets sångerska

NÖJE

Elisa Lindström utsågs på söndagskvällen till Årets sångerska på Guldklavengalan i Malung.

Dansbandsbranschens egen Oscarsgala, Guldklavengalan, hölls i Malung under söndagskvällen och då utsågs bland annat Årets sångerska. Nominerade var Sandra Estberg i Martinez, Elisa Lindström i Elisas och Anna Sköld i Wizex.

Priset gick till Elisa Lindström från Töreboda.

– Wow, vilken kväll! Jag är så glad. Det är faktiskt lite lustigt att jag fick sjunga här med Arvingarna i kväll. Det känns som cirkeln sluts lite. Det var faktiskt på grund av Arvingarna som vi startade vårt band. Det var Markus, vår gitarrist, stora idoler, sa Elisa Lindström, bland annat, i sitt tacktal på SVT Play.

Sannex blev Årets dansband.

Dansbandsbranschens egen Oscarsgala, Guldklavengalan, hölls i Malung under söndagskvällen och då utsågs bland annat Årets sångerska. Nominerade var Sandra Estberg i Martinez, Elisa Lindström i Elisas och Anna Sköld i Wizex.

Priset gick till Elisa Lindström från Töreboda.

– Wow, vilken kväll! Jag är så glad. Det är faktiskt lite lustigt att jag fick sjunga här med Arvingarna i kväll. Det känns som cirkeln sluts lite. Det var faktiskt på grund av Arvingarna som vi startade vårt band. Det var Markus, vår gitarrist, stora idoler, sa Elisa Lindström, bland annat, i sitt tacktal på SVT Play.

Sannex blev Årets dansband.