02 jul 2014 10:13

23 jan 2015 14:39

Rock 'n' roll vid Wassbacken

Nu på fredag återkommer The Spinning Wheels till Wassbacken med sina rock- and roll klassiker, evergreens från 50 och 60-talen som aldrig tycks tappa taget om sin publik. Förra årets nystart drog nära tusen personer och Wassbackens rock and- rollkväll blev därmed sommarens största publikkväll. The Spinning Wheels med medlemmar från Skövde, Tidan och Töreboda har en blandad repertoar med bland annat Elvis, Cliff Richards och The Shadows låtar.

Nu på fredag återkommer The Spinning Wheels till Wassbacken med sina rock- and roll klassiker, evergreens från 50 och 60-talen som aldrig tycks tappa taget om sin publik. Förra årets nystart drog nära tusen personer och Wassbackens rock and- rollkväll blev därmed sommarens största publikkväll. The Spinning Wheels med medlemmar från Skövde, Tidan och Töreboda har en blandad repertoar med bland annat Elvis, Cliff Richards och The Shadows låtar.