26 jun 2014 14:48

23 jan 2015 14:39

Dags för förfest

GÄSTHAMNEN TÖREBODA: Kul för alla åldrar

Då var det dags igen att hålla traditionell förfest i Töreboda inför den stora festivalen som går av stapeln nästa år och det innebär att området vid Gästhamnen och Göta kanal kommer att bjuda på en hel del underhållning med E-type och Coverbandet Creedence Tribute som några av dragplåstren.

Lokala artister, medverkande från det vinnande teamet i Körslaget 2013, barnunderhållning i form av Drill och Drull, ungdomsbandet Creedence Tribute och det stora dragplåstret E-Type ska dra minst 2 000 besökare till Törebodas gästhamn på lördag, hoppas arrangörsledningen i form av Per Ottosson. Nästa Törebodafestival 2015 förväntas också locka stor publik, den förra 2012 drog hela 44 000 och arbetet att boka artister till den pågår. Här finns lite att leva upp till från tidigare, stora namn som The Beach boys, Status Quo och Veronica Maggio.

E-type perfekt

– E-type är perfekt till förfesten, passar alla, och det blir familjevänligt under eftermiddagen och kvällen, med många kringaktiviteter för barnen med ponnyridning och hoppborgar bland annat. Själva meningen är ju att skapa ett trevligt och innehållsrikt arrangemang som lockar inför den inför nästa års stora festival, den sjätte i ordningen.

Det vet du

Den svenska musik- och humorgruppen ”Det vet du” dyker upp under kvällen och då kan publiken förvänta sig att få ett gott skratt eller flera för den här Lidingögruppen har som en av sina specialiteter att driva med bland annat kända artister.

– Nu måste vi börja med att bygga en ny scen, säger festivalgeneralen Per Ottosson, den befintliga räcker inte riktigt till. Arrangörer är föreningen Töreboda 2000 och ett femtontal föreningar är med och jobbar nu. Nu hoppas vi på riktigt bra väder också.

Lokala artister, medverkande från det vinnande teamet i Körslaget 2013, barnunderhållning i form av Drill och Drull, ungdomsbandet Creedence Tribute och det stora dragplåstret E-Type ska dra minst 2 000 besökare till Törebodas gästhamn på lördag, hoppas arrangörsledningen i form av Per Ottosson. Nästa Törebodafestival 2015 förväntas också locka stor publik, den förra 2012 drog hela 44 000 och arbetet att boka artister till den pågår. Här finns lite att leva upp till från tidigare, stora namn som The Beach boys, Status Quo och Veronica Maggio.

E-type perfekt

– E-type är perfekt till förfesten, passar alla, och det blir familjevänligt under eftermiddagen och kvällen, med många kringaktiviteter för barnen med ponnyridning och hoppborgar bland annat. Själva meningen är ju att skapa ett trevligt och innehållsrikt arrangemang som lockar inför den inför nästa års stora festival, den sjätte i ordningen.

Det vet du

Den svenska musik- och humorgruppen ”Det vet du” dyker upp under kvällen och då kan publiken förvänta sig att få ett gott skratt eller flera för den här Lidingögruppen har som en av sina specialiteter att driva med bland annat kända artister.

– Nu måste vi börja med att bygga en ny scen, säger festivalgeneralen Per Ottosson, den befintliga räcker inte riktigt till. Arrangörer är föreningen Töreboda 2000 och ett femtontal föreningar är med och jobbar nu. Nu hoppas vi på riktigt bra väder också.