09 jun 2014 08:57

23 jan 2015 14:38

Friidrottsdag med flera grenar

MOHOLM

Efter veckor av träning var det dags för friidrottsdag för eleverna i F-klass till årskurs 3 på Moholms skola. Allt började med en gemensam uppvärmning. Därefter delades eleverna in i fyra grupper, där man växlade mellan grenarna längdhopp, 60 meter, kast med liten boll samt 250 meter för F-1:or och den dubbla distansen för 2-3:or.

Som avslutning väntade en spännande stafett där klasserna F och 1 sprang mot varandra och 2:an och 3:an möttes. Den här veckan är det de äldre eleverna på skolan som har sin friidrottsdag.

Efter veckor av träning var det dags för friidrottsdag för eleverna i F-klass till årskurs 3 på Moholms skola. Allt började med en gemensam uppvärmning. Därefter delades eleverna in i fyra grupper, där man växlade mellan grenarna längdhopp, 60 meter, kast med liten boll samt 250 meter för F-1:or och den dubbla distansen för 2-3:or.

Som avslutning väntade en spännande stafett där klasserna F och 1 sprang mot varandra och 2:an och 3:an möttes. Den här veckan är det de äldre eleverna på skolan som har sin friidrottsdag.