18 maj 2014 13:35

23 jan 2015 14:36

Mer än 100 får jobb vid kanalen

Den här helgen är utbildningshelg för sommarens slussvärdar vid Göta kanal.

Göta kanalbolag samlar sommarens säsongspersonal på Göta kanal till en utbildningshelg. Mer än 100 ungdomar får sommarjobb vilket gör Göta kanalbolaget till en av de största arbetsgivarna för sommarjobb i regionen.

På lördagen drillades ungdomarna i kanalfakta och utbildades även i värdskap och bemötande. I dag, söndag, är det praktisk utbildning i slussning, första hjälpen och brand vid kanalen i Berg respektive Sjötorp.

– Utbildningshelgen är en av årets höjdpunkter och ett viktigt tillfälle, då vi samlar all personal och trimmar organisationen inför en ny kanalsäsong, säger Anders Donlau, vd på AB Göta kanalbolag.

Göta kanalbolag samlar sommarens säsongspersonal på Göta kanal till en utbildningshelg. Mer än 100 ungdomar får sommarjobb vilket gör Göta kanalbolaget till en av de största arbetsgivarna för sommarjobb i regionen.

På lördagen drillades ungdomarna i kanalfakta och utbildades även i värdskap och bemötande. I dag, söndag, är det praktisk utbildning i slussning, första hjälpen och brand vid kanalen i Berg respektive Sjötorp.

– Utbildningshelgen är en av årets höjdpunkter och ett viktigt tillfälle, då vi samlar all personal och trimmar organisationen inför en ny kanalsäsong, säger Anders Donlau, vd på AB Göta kanalbolag.