16 maj 2014 16:11

23 jan 2015 14:36

Carl-Philip tog brons i Yrkes-SM

Det räckte inte till seger men väl en hedrande tredjeplats för Carl-Philip Jonsson från Bällefors när Yrkes-SM avgjordes i Umeå på fredagen. Carl-Philip gick på Vänergymnasiet i Mariestad när han vann den första regionala uttagningen i fjol, och jobbar numera på XL-Bygg i Töreboda.

Även målaren Jenny Albertsson från Töreboda och Kavelbrogymasiet i Skövde deltog, men någon pallplats blev det inte för hennes del.

Det räckte inte till seger men väl en hedrande tredjeplats för Carl-Philip Jonsson från Bällefors när Yrkes-SM avgjordes i Umeå på fredagen. Carl-Philip gick på Vänergymnasiet i Mariestad när han vann den första regionala uttagningen i fjol, och jobbar numera på XL-Bygg i Töreboda.

Även målaren Jenny Albertsson från Töreboda och Kavelbrogymasiet i Skövde deltog, men någon pallplats blev det inte för hennes del.