10 maj 2014 10:15

23 jan 2015 14:36

Många lever loppan på längsta loppisen

Sveriges längsta loppis är nu i gång. På 13 orter längs med Göta kanal, från Sjötorp till Mem, byter gamla prylar ägare i dag.

I Töreboda är Yvonne Persson en av försäljarna vid Visthuset.

– Jag packade bilen proppfull. Det är inte bara mina grejer, jag säljer även åt min dotter. Dels är det kul att träffa folk, dels kanske man kan bli av med något som man inte längre har användning för, säger Yvonne som har prissatt från två kronor och uppåt.

Sveriges längsta loppis blev förra året ett lyckat evenemang.

– Vi lyckades tillsammans med företagen starta igång något som uppskattades av alla besökare. Nu fortsätter vi och förhoppningsvis kommer det bli ett återkommande inslag i svenskars almanackor, säger Anna Meyer, marknads- och Informationschef på AB Göta kanalbolag.

Sjötorp, Hajstorp, Töreboda, Jonsboda och Vassbacken är några av alla platserna där prylar kommer att byta ägare.

Artikeln uppdateras.

I Töreboda är Yvonne Persson en av försäljarna vid Visthuset.

– Jag packade bilen proppfull. Det är inte bara mina grejer, jag säljer även åt min dotter. Dels är det kul att träffa folk, dels kanske man kan bli av med något som man inte längre har användning för, säger Yvonne som har prissatt från två kronor och uppåt.

Sveriges längsta loppis blev förra året ett lyckat evenemang.

– Vi lyckades tillsammans med företagen starta igång något som uppskattades av alla besökare. Nu fortsätter vi och förhoppningsvis kommer det bli ett återkommande inslag i svenskars almanackor, säger Anna Meyer, marknads- och Informationschef på AB Göta kanalbolag.

Sjötorp, Hajstorp, Töreboda, Jonsboda och Vassbacken är några av alla platserna där prylar kommer att byta ägare.

Artikeln uppdateras.

  • Jenny Allvin