08 maj 2014 12:25

23 jan 2015 14:20

Långloppis vid kanalen

Från Sjötorp till Mem. På lördag arrangeras Sveriges längsta loppis, på 13 orter vid Göta kanal.

I måndags var det säsongsöppning av kanalen och redan första helgen blir det alltså ett späckat program. Sjötorp, Hajstorp, Töreboda, Jonsboda och Vassbacken är några av alla platserna där prylar kommer att byta ägare. Bland annat ordnas bakluckeloppisar, loppis i lada och förtältsloppis.

Samtidigt öppnar många aktörer vid kanalen för säsongen, med utställningar och andra aktiviteter.

I måndags var det säsongsöppning av kanalen och redan första helgen blir det alltså ett späckat program. Sjötorp, Hajstorp, Töreboda, Jonsboda och Vassbacken är några av alla platserna där prylar kommer att byta ägare. Bland annat ordnas bakluckeloppisar, loppis i lada och förtältsloppis.

Samtidigt öppnar många aktörer vid kanalen för säsongen, med utställningar och andra aktiviteter.