29 apr 2014 13:16

23 jan 2015 14:20

Trogen åhörare

Per-Olof Pettersson var den enda åhöraren, förutom MT:s utsända, som troget satt kvar timme efter timme när politikerna debatterade allt från bokslut till politisk organisation. Mot slutet på dagordningen fanns nämligen hans medborgarförslag om att sköta om Beatebergs badplats. Som vi berättat tidigare blev det positiv respons på förslaget. Det var en glad Per-Olof Pettersson som tackade i talarstolen. Ulf Andersson (S) passade på att berätta att han hade varit på badplatsen och badat samma dag:

– Det var första gången jag såg ett torrdass med lappen ”ur funktion”.

Men i sommar blir det alltså ändring på detta.

Per-Olof Pettersson var den enda åhöraren, förutom MT:s utsända, som troget satt kvar timme efter timme när politikerna debatterade allt från bokslut till politisk organisation. Mot slutet på dagordningen fanns nämligen hans medborgarförslag om att sköta om Beatebergs badplats. Som vi berättat tidigare blev det positiv respons på förslaget. Det var en glad Per-Olof Pettersson som tackade i talarstolen. Ulf Andersson (S) passade på att berätta att han hade varit på badplatsen och badat samma dag:

– Det var första gången jag såg ett torrdass med lappen ”ur funktion”.

Men i sommar blir det alltså ändring på detta.