12 mar 2014 11:28

23 jan 2015 14:33

Födelsedagskalas med många att gratta

Från och med i år kommer Svenska kyrkan, Töreboda pastorat att bjuda in dem som fyller 80, 85 och 90 år och alla över 90 till födelsedagskalas. Först ut var de jubilarer i Töreboda och Fredsberg-Bäck församling som fyller under första kvartalet. Det bjöds på trerätters middag, musik och sång samt kaffe och tårta. Eftermiddagen innehöll också ett tal till jubilarerna av kyrkoherde Ingemar Ekström. Avslutningsvis fick alla var sin röd ros.

Från och med i år kommer Svenska kyrkan, Töreboda pastorat att bjuda in dem som fyller 80, 85 och 90 år och alla över 90 till födelsedagskalas. Först ut var de jubilarer i Töreboda och Fredsberg-Bäck församling som fyller under första kvartalet. Det bjöds på trerätters middag, musik och sång samt kaffe och tårta. Eftermiddagen innehöll också ett tal till jubilarerna av kyrkoherde Ingemar Ekström. Avslutningsvis fick alla var sin röd ros.