01 feb 2014 17:46

23 jan 2015 14:31

Foto: Pontus Ferneman

Elisas uppmärksammade scenshow

:

Efter genrepen och intervjuer med pressen: 22-åringen från Töreboda väcker uppmärksamhet i riksmedia för sin minimala scenklädsel.

– Jag tänker att det ska kännas schlager och Melodifestivalen, men ändå coolt och nytt och fräscht. Den är ganska kort ja, man får ju passa på när det är Melodifestivalen, säger dansbandssångerskan Elisa Lindström när SVT frågar om klänningen.

Nu är det bara timmar kvar till tävlingsstart och artisterna har genomfört sitt andra genrep inför publik. Det är mycket att hålla ordning på, blicken i rätt kamera och så har Elisa fått öva en del på att klara sin trappa med de höga klackarna.

Med sig på scenen har hon sex dansare. Ett fartfyllt nummer utlovas och precis som Pernilla Wahlgrens Swedish House Wives i fjol vandrar Melodifestivaldebutanten Elisa Lindström nedför trappan i inledningen av ”Casanova”.

Flera tidningar uppmärksammar Elisas genrep. Även om kläderna har hamnat i fokus så recenseras även numret i sin helhet. Helsingborgs Dagblad skriver exempelvis: ”Elisa sjunger bra, har Carola-fläkten på och gör en liten tonartshöjning i slutet av låten. Vad kan gå fel med ett sånt recept?”

– Jag tänker att det ska kännas schlager och Melodifestivalen, men ändå coolt och nytt och fräscht. Den är ganska kort ja, man får ju passa på när det är Melodifestivalen, säger dansbandssångerskan Elisa Lindström när SVT frågar om klänningen.

Nu är det bara timmar kvar till tävlingsstart och artisterna har genomfört sitt andra genrep inför publik. Det är mycket att hålla ordning på, blicken i rätt kamera och så har Elisa fått öva en del på att klara sin trappa med de höga klackarna.

Med sig på scenen har hon sex dansare. Ett fartfyllt nummer utlovas och precis som Pernilla Wahlgrens Swedish House Wives i fjol vandrar Melodifestivaldebutanten Elisa Lindström nedför trappan i inledningen av ”Casanova”.

Flera tidningar uppmärksammar Elisas genrep. Även om kläderna har hamnat i fokus så recenseras även numret i sin helhet. Helsingborgs Dagblad skriver exempelvis: ”Elisa sjunger bra, har Carola-fläkten på och gör en liten tonartshöjning i slutet av låten. Vad kan gå fel med ett sånt recept?”

  • Jenny Allvin