31 jan 2014 12:36

23 jan 2015 14:31

Foto: Pontus Ferneman

Bilderna från Elisas första genrep

Pontus Ferneman fotograferar från Melodifestivalen i Malmö i helgen. Han följer Elisa Lindström, Töreboda, och de andra artisterna fram till tävlingens slut. Pontus Ferneman är MT:s fotograf på plats i Malmö Arena under Melodifestivalens premiär 2014.

Det är ett hektiskt program för de tävlande. Repetitionerna inleddes redan på torsdagen och fortsätter först utan publik på fredagen, sedan är det genrep med publik under lördagen.

Pontus Ferneman fotograferar från Melodifestivalen i Malmö i helgen. Han följer Elisa Lindström, Töreboda, och de andra artisterna fram till tävlingens slut. Pontus Ferneman är MT:s fotograf på plats i Malmö Arena under Melodifestivalens premiär 2014.

Det är ett hektiskt program för de tävlande. Repetitionerna inleddes redan på torsdagen och fortsätter först utan publik på fredagen, sedan är det genrep med publik under lördagen.