29 jan 2014 12:52

23 jan 2015 14:31

Elisa bloggar från "Mello" i Malmö

På lördag debuterar Elisa Lindström från Töreboda i Melodifestivalen. Men redan i kväll börjar hon schlagerblogga på www.mariestadstidningen.se.

Hon har vunnit Dansbandskampen och Körslaget och starkt bidragit till att göra Elisas till ett av landets mest populära dansband.

Nu satsar 22-åriga Elisa Lindström – som för närvarande dras med en infektion – vidare på den musikaliska karriärstegen. Denna gång som soloartist, som en av 32 artister som tävlar i Melodifestivalen 2014.

Bloggpremiär i kväll

Men innan solopremiären på lördag kväll ska hon också debutera som bloggare på mariestadstidningen.se. Starten sker vid 18-tiden i kväll och sedan ska alla schlagerintresserade varje dag kunna följa hennes väg mot delfinalen i Malmö.

Elisa Lindström tävlar med låten ”Casanova” komponerad av veteranerna Ingela ”Pling” Forsman (”Se på mig”, ”Kärleken är”, ”Min kärlek” och ”Håll om mig”) och Bobby Ljunggren (”Se på mig”, ”Kärleken är”, ”Evighet”, ”Hero” och ”This Is My Life”) tillsammans med Jimmy Jansson som debuterar som låtskrivare men som deltagit som artist två gånger.

Hon har vunnit Dansbandskampen och Körslaget och starkt bidragit till att göra Elisas till ett av landets mest populära dansband.

Nu satsar 22-åriga Elisa Lindström – som för närvarande dras med en infektion – vidare på den musikaliska karriärstegen. Denna gång som soloartist, som en av 32 artister som tävlar i Melodifestivalen 2014.

Bloggpremiär i kväll

Men innan solopremiären på lördag kväll ska hon också debutera som bloggare på mariestadstidningen.se. Starten sker vid 18-tiden i kväll och sedan ska alla schlagerintresserade varje dag kunna följa hennes väg mot delfinalen i Malmö.

Elisa Lindström tävlar med låten ”Casanova” komponerad av veteranerna Ingela ”Pling” Forsman (”Se på mig”, ”Kärleken är”, ”Min kärlek” och ”Håll om mig”) och Bobby Ljunggren (”Se på mig”, ”Kärleken är”, ”Evighet”, ”Hero” och ”This Is My Life”) tillsammans med Jimmy Jansson som debuterar som låtskrivare men som deltagit som artist två gånger.

  • Lars Berthilsson