10 jan 2014 06:00

23 jan 2015 14:30

Inte så aktuell skylt

Det var ett tag sedan Nordeas bankomat försvann från Östra Torggatan. Men skylten finns kvar, även om Törebodaborna har börjat blunda för den.

Samtidigt väcker den viss irritation, särskilt i parkeringsträngseln på torgdagar. Det här med skyltar är krångligt. Att få tillstånd för att sätta upp dem kan vara en tidsödande process. Sedan gäller det att även engagera sig i att de plockas ner.

Det var ett tag sedan Nordeas bankomat försvann från Östra Torggatan. Men skylten finns kvar, även om Törebodaborna har börjat blunda för den.

Samtidigt väcker den viss irritation, särskilt i parkeringsträngseln på torgdagar. Det här med skyltar är krångligt. Att få tillstånd för att sätta upp dem kan vara en tidsödande process. Sedan gäller det att även engagera sig i att de plockas ner.