17 dec 2013 19:07

23 jan 2015 14:28

Både fyrbenta och tvåbenta i luciatåg

TÖREBODA

Töreboda hästklubb har haft sin årliga julshow, som började med ett traditionellt luciatåg med lucia, tärnor och tomtar. Tomtefar ledde sedan publiken genom hela föreställningen.

Det blev en fartfylld hoppuppvisning av skötarna och käpphästkadrilj, gymkhana och Rudolf med röda mulen underhöll under eftermiddagen. Priser delades ut till elever och eldsjälar för goda insatser. Som vanligt var läktaren fullsatt.

Både hästar och ryttare var lite extra taggade i gymkhanan då det gällde att komma först i mål. En ryttare for av under momentet baklängesridning men ska enligt arrangörerna ha klarat sig bra, även om det såg lite dramatiskt ut.

Töreboda hästklubb har haft sin årliga julshow, som började med ett traditionellt luciatåg med lucia, tärnor och tomtar. Tomtefar ledde sedan publiken genom hela föreställningen.

Det blev en fartfylld hoppuppvisning av skötarna och käpphästkadrilj, gymkhana och Rudolf med röda mulen underhöll under eftermiddagen. Priser delades ut till elever och eldsjälar för goda insatser. Som vanligt var läktaren fullsatt.

Både hästar och ryttare var lite extra taggade i gymkhanan då det gällde att komma först i mål. En ryttare for av under momentet baklängesridning men ska enligt arrangörerna ha klarat sig bra, även om det såg lite dramatiskt ut.