11 dec 2013 12:15

23 jan 2015 14:28

Törebodas trotjänare firades

TÖREBODA

På sedvanligt vis har Töreboda kommun uppmärksammat anställda som har jobbat 25 år inom kommunen.

Inköpsstoppet hotade inte den traditionella festen för trotjänarna. Ceremonin hölls i kommunhusets sessionssal. Efter mingel med cider och tilltugg höll kommunalråd Lars-Åke Bergman tal och hälsade alla välkomna. Därefter delades en minnespresent ut av förvaltningscheferna. Och allt avslutades med en trerättersmiddag på Prästgården.

Inköpsstoppet hotade inte den traditionella festen för trotjänarna. Ceremonin hölls i kommunhusets sessionssal. Efter mingel med cider och tilltugg höll kommunalråd Lars-Åke Bergman tal och hälsade alla välkomna. Därefter delades en minnespresent ut av förvaltningscheferna. Och allt avslutades med en trerättersmiddag på Prästgården.