16 apr 2018 15:57

16 apr 2018 15:57

Dressyr i friska luften på Brunnsberg

RIDSPORT: Dressyrtävling

Vårvärmen har nog kommit för att stanna. När Mariestads ridklubb hade regional dressyrtävling på Brunnsberg i söndags hölls hela tävlingen utomhus.

– Vi hade 63 startande och en del avanmälningar som säkert berodde på att vi valde att vara utomhus. Men det höll upp hela dagen samtidigt som det inte var riktigt lika varmt som i lördags. Det hade blivit lite jobbigt, säger Elin Trolin som var en av tävlingsledarna.

På bilden syns Mariestads ridklubbs Ida Nilsson med hästen Worst. Men det var faktiskt Idas syster Annie Nilsson (MRK) som stod för den bästa insatsen av de lokala ryttarna. Tillsammans med hästen November Rain slutade hon på andra plats i den svåraste klassen medelsvår B:2 med 70.930 poäng.

– Vi hade 63 startande och en del avanmälningar som säkert berodde på att vi valde att vara utomhus. Men det höll upp hela dagen samtidigt som det inte var riktigt lika varmt som i lördags. Det hade blivit lite jobbigt, säger Elin Trolin som var en av tävlingsledarna.

På bilden syns Mariestads ridklubbs Ida Nilsson med hästen Worst. Men det var faktiskt Idas syster Annie Nilsson (MRK) som stod för den bästa insatsen av de lokala ryttarna. Tillsammans med hästen November Rain slutade hon på andra plats i den svåraste klassen medelsvår B:2 med 70.930 poäng.