13 jan 2018 11:35

13 jan 2018 11:35

Esplund tremålsskytt när Villa vann

ELITSERIEN

Sjötorpssonen Johan Esplund gjorde tre mål när Villa/Lidköping körde över Kalix på hemmaplan med 9–0.

Esplund gjorde de blåvitas andra, fjärde och åttonde mål i utklassningssegern på fredagskvällen. Målvakten Jesper Thimfors, ursprungligen från Otterbäcken, fick hålla nollan och stod dessutom för ett målgivande utkast. Han assisterade Felix Pehrsson till 1–0-målet efter nästan tre minuters spel.

Redan efter fem minuter stod det 2–0 till hemmalaget och Kalix var sedan inte i närheten av att hota Villatriumfen. Totalt fick sex olika spelare känna på hur det är att göra mål och Lidköpingsgänget visade upp vilken fin bredd laget besitter. Tack vare vinsten är Villa kvar på fjärde plats i tabellen där det är jämnt i toppskiktet.

Esplund gjorde de blåvitas andra, fjärde och åttonde mål i utklassningssegern på fredagskvällen. Målvakten Jesper Thimfors, ursprungligen från Otterbäcken, fick hålla nollan och stod dessutom för ett målgivande utkast. Han assisterade Felix Pehrsson till 1–0-målet efter nästan tre minuters spel.

Redan efter fem minuter stod det 2–0 till hemmalaget och Kalix var sedan inte i närheten av att hota Villatriumfen. Totalt fick sex olika spelare känna på hur det är att göra mål och Lidköpingsgänget visade upp vilken fin bredd laget besitter. Tack vare vinsten är Villa kvar på fjärde plats i tabellen där det är jämnt i toppskiktet.