07 dec 2017 17:22

07 dec 2017 17:22

Emma Rebic blev bästa tjej

JUDO: Västgötaserien

Mariestads judoklubbs Emma Rebic, till vänster i bild, har tävlat igen på Västgötaserien.

Västgötaserien har fem deltävlingar per år och varje tävlande samlar poäng för varje vunnen match. Vid sista tävlingen för året utses årets vinnare i varje årsgrupp som deltar på tävlingen. Emma har varit med på fyra deltävlingar, men har vunnit så många matcher att hon har samlat ihop poäng till att bli bästa tjej i Flickor U11 2017. Med på bilden är också vännen Mary Jerenvik.

Västgötaserien har fem deltävlingar per år och varje tävlande samlar poäng för varje vunnen match. Vid sista tävlingen för året utses årets vinnare i varje årsgrupp som deltar på tävlingen. Emma har varit med på fyra deltävlingar, men har vunnit så många matcher att hon har samlat ihop poäng till att bli bästa tjej i Flickor U11 2017. Med på bilden är också vännen Mary Jerenvik.