14 nov 2017 19:46

14 nov 2017 19:46

Fina resultat på Sum-sim

SIMNING: Sum-sim

Under helgen som gick var flertalet Mariestadssimmare i Göteborg och deltog i de svenska ungdomsmästerskapens regionfinal.

Ebba Olsson, Matilda Eni, Wilma Åhling, Sofia Wallengren och Marcus Leijon var de som representerade MSS. Den som gjorde bäst ifrån sig var Ebba Olsson (bilden) som kom tvåa på 1500 meter frisim. För Åhling, Wallengren och Leijon slutade helgen med nya personliga rekord. I Göteborg fanns även de tidigare MSS:arna Ida Lövgren, Nikita Kapron, Linn Kramer och Malin Vestman. I den kvartetten gick det bäst för Ida Lövgren, hon slutade tvåa på 200 fjäril.

Ebba Olsson, Matilda Eni, Wilma Åhling, Sofia Wallengren och Marcus Leijon var de som representerade MSS. Den som gjorde bäst ifrån sig var Ebba Olsson (bilden) som kom tvåa på 1500 meter frisim. För Åhling, Wallengren och Leijon slutade helgen med nya personliga rekord. I Göteborg fanns även de tidigare MSS:arna Ida Lövgren, Nikita Kapron, Linn Kramer och Malin Vestman. I den kvartetten gick det bäst för Ida Lövgren, hon slutade tvåa på 200 fjäril.