13 nov 2017 14:55

13 nov 2017 14:55

MBTK C räckte inte till mot Karlsborg

DIVISION 6 BORDTENNIS

I går, söndag, förlorade Mariestad BTK:s C-lag borta mot Karlsborgs BTK C1 med 2–6.

MBTK representerades av William Freidlitz, Emil Hammar samt Linus Magnusson. Laget inledde trögt, men lyckades trots det kvittera till 1–1 genom Linus Magnusson. Sedan tog hemmalaget över och ledde med hela 5–1 efter sex matcher. I den återstående dubbeln knep Mariestad en poäng, men Karlsborg var alldeles för starkt denna gång.

– Vi kämpade på bra. Det räckte inte till vinst, men vi hade ett bra spel, sa MBTK:s spelande tränare William Freidlitz.

MBTK representerades av William Freidlitz, Emil Hammar samt Linus Magnusson. Laget inledde trögt, men lyckades trots det kvittera till 1–1 genom Linus Magnusson. Sedan tog hemmalaget över och ledde med hela 5–1 efter sex matcher. I den återstående dubbeln knep Mariestad en poäng, men Karlsborg var alldeles för starkt denna gång.

– Vi kämpade på bra. Det räckte inte till vinst, men vi hade ett bra spel, sa MBTK:s spelande tränare William Freidlitz.