11 okt 2017 06:00

11 okt 2017 06:00

Segerläge för Töreboda?

ISHOCKEY

Töreboda HF jagar första segern i hockeytvåan.

I kväll kommer jumbon Mjölby på besök till Töreshov och kanske kan det vara dags för THF:s första fullträff. Senast blev det ett rejält magplask, 3–6 mot Sörhaga/Alingsås, men innan dess har laget gjort två fina insatser och ändå förlorat mot Trollhättan och Tibro.

Mjölby har inlett serien med tre förluster mot Stenungsund, Ulricehamn och Vänersborg.

I kväll kommer jumbon Mjölby på besök till Töreshov och kanske kan det vara dags för THF:s första fullträff. Senast blev det ett rejält magplask, 3–6 mot Sörhaga/Alingsås, men innan dess har laget gjort två fina insatser och ändå förlorat mot Trollhättan och Tibro.

Mjölby har inlett serien med tre förluster mot Stenungsund, Ulricehamn och Vänersborg.