10 okt 2017 14:25

10 okt 2017 14:25

Tuffa matcher för TABK-tjejer

BROTTNING

Närmare 650 brottare från Sverige, Norge, Danmark och Tyskland mötte upp i den femtonde upplagan av Öresundsträffen som avgjordes i Helsingborg under helgen.

Töreboda ABK representerades av två duktiga brottartjejer som båda går i FÄ (klassen för flickor mellan 11 och 14). Det var säsongens första tävling för båda tjejerna, vilket märktes. Tolvåriga Nemi Boström i FÄ52 gick tuffa matcher mot fjortonåringar och lyckades ta en fin niondeplats. Elvaåriga Alva Karlsson slutade trea.

Töreboda ABK representerades av två duktiga brottartjejer som båda går i FÄ (klassen för flickor mellan 11 och 14). Det var säsongens första tävling för båda tjejerna, vilket märktes. Tolvåriga Nemi Boström i FÄ52 gick tuffa matcher mot fjortonåringar och lyckades ta en fin niondeplats. Elvaåriga Alva Karlsson slutade trea.