12 sep 2017 19:34

12 sep 2017 19:34

Finalplatser för MSS i Uddevalla

SIMNING: Arena Uddevalla sim open

Mariestad simsällskap fick sex finalplatser då klubben deltog på en internationell tävling i Uddevalla. Ebba Olsson vann två av klasserna.

– Ebba är även uttagen till Västergötlands Team Future, säger tränaren Kjell Persson.

Tävlingen i Uddevalla innehöll bra startfält och landslagssimmare. Mariestads SS har kommit i gång efter sommaren tänker i år åka på lite fler tävlingar och Inledningsvis styrde klubben till Uddevalla.

Tävlingen pågick från fredag till söndag och Ebba Olsson hade fullt upp med totalt 16 lopp inklusive kval och finaler. I klassen 15-16 tog hon sex finalplatser. Där blev det två fina finalvinster på distanserna 200 fritt och 400 fritt.

Under säsongen kommer Ebba även att åka på läget med de 16 bästa simmarna i ålder 15-16 år. I Uddevalla gäller läget med sikte på en tävling i Luxemburg. Till lägret åker även Mariestadstjejen Ida Lövgren, som tävlar för Skövde.

Wilma Åhling noterade tre fina finalplatser i klassen 15-16 år (200 meter rygg, 50 bröst och 200 bröst). Det blev dock inte någon placering på pallen, men personligt rekord på tre distanser.

Elsa Olsson i klassen 14 år och yngre slog personligt rekord på 50 fritt, 200 medley och 400 fritt i kvalet.

Ellen Kampe noterade sin bästa simning på 400 fritt. Matilda Eni var nära personligt rekord på 50 fritt.

Tävlingen i Uddevalla innehöll bra startfält och landslagssimmare. Mariestads SS har kommit i gång efter sommaren tänker i år åka på lite fler tävlingar och Inledningsvis styrde klubben till Uddevalla.

Tävlingen pågick från fredag till söndag och Ebba Olsson hade fullt upp med totalt 16 lopp inklusive kval och finaler. I klassen 15-16 tog hon sex finalplatser. Där blev det två fina finalvinster på distanserna 200 fritt och 400 fritt.

Under säsongen kommer Ebba även att åka på läget med de 16 bästa simmarna i ålder 15-16 år. I Uddevalla gäller läget med sikte på en tävling i Luxemburg. Till lägret åker även Mariestadstjejen Ida Lövgren, som tävlar för Skövde.

Wilma Åhling noterade tre fina finalplatser i klassen 15-16 år (200 meter rygg, 50 bröst och 200 bröst). Det blev dock inte någon placering på pallen, men personligt rekord på tre distanser.

Elsa Olsson i klassen 14 år och yngre slog personligt rekord på 50 fritt, 200 medley och 400 fritt i kvalet.

Ellen Kampe noterade sin bästa simning på 400 fritt. Matilda Eni var nära personligt rekord på 50 fritt.