11 sep 2017 08:40

11 sep 2017 08:40

Rekord

SKYTTE: Örebroträffen

Då Örebros Pistolskytteklubb arrangerade Örebroträffen var det perfekt väder. Det innebar nästan 300 starter och bra resultat. För Mariestads del blev det ett par fina platser. Greger Meeks tredjeplats i klass 1A, Crister Larsson fjärdeplats i 3A. I C1 gjorde Cajsa Fredriksson ett kanonvarv, och fick med sig en fjärdeplats. I D1C vann Simoné Meeks efter ett mycket bra varv. MPK gjorde bra ifrån sig på en vass bana. Till helgen väntar tävlingen Pokalen 3 samt Kretsmästerskap i A i Tidaholm.

Då Örebros Pistolskytteklubb arrangerade Örebroträffen var det perfekt väder. Det innebar nästan 300 starter och bra resultat. För Mariestads del blev det ett par fina platser. Greger Meeks tredjeplats i klass 1A, Crister Larsson fjärdeplats i 3A. I C1 gjorde Cajsa Fredriksson ett kanonvarv, och fick med sig en fjärdeplats. I D1C vann Simoné Meeks efter ett mycket bra varv. MPK gjorde bra ifrån sig på en vass bana. Till helgen väntar tävlingen Pokalen 3 samt Kretsmästerskap i A i Tidaholm.