11 sep 2017 14:25

11 sep 2017 14:25

Bra spelat av Maif badminton

BADMINTON: Sten-Sture-fjädern

I helgen avgjordes badmintontävlingen ”Sten-Sture-Fjädern” i Ulricehamn. Mariestads AIF hade sju deltagare på plats. Alla spelade bra och lyckades ta sig vidare till slutspel i sina respektive kategorier. Sammanlagt blev det till slut tre finalplatser för Maif.

Allra bäst gick det för Hanna Eklund som vann finalen i U15 efter mycket övertygande spel. Ihop med Alexandra Myren var hon även i final i damdubbel B-klass. Den tredje finalen med Maifdeltagande i form av Mike Rasmussen och Alexandra Myren var mix-dubbel A-klass där dock motståndet blev övermäktigt.

Härnäst väntar om två veckor seriespel i division 2 mot Kungälv och Ulricehamn.

Allra bäst gick det för Hanna Eklund som vann finalen i U15 efter mycket övertygande spel. Ihop med Alexandra Myren var hon även i final i damdubbel B-klass. Den tredje finalen med Maifdeltagande i form av Mike Rasmussen och Alexandra Myren var mix-dubbel A-klass där dock motståndet blev övermäktigt.

Härnäst väntar om två veckor seriespel i division 2 mot Kungälv och Ulricehamn.